Om

Vi er hovedstadens nye, banebrytende stemmer.
Vi er gale poeter og kunstnere, vi er et kollektiv, og vi skal synge, drikke og danse vekk det gruelige forslaget om et vanlig liv, og hvis vi makter, se normativiteten i hvitøye og angripe, med prosa, rytme, farge og lyd.


Rapsode er et litterært nettmagasin, et kunstnerisk kollektiv og en institusjon, drevet av en gjeng poeter, skribenter, humorister og musikere. Vårt mål er å gi nye stemmer en plattform – en reell mulighet til å showcase seg selv.

Rapsode er utformet til å ligne en konsert eller opptreden – leserne får bare én sjanse til å oppleve det kunstneriske uttrykket. Hver dag publiseres et nytt bidrag. Hver kveld forsvinner det.

Rapsode arranger også filosofiske vorspiel, litterære lunsjer, skrivekvelder og workshops. Vi skaper møtepunkter, assosiasjonsnettverk av energi, kraftfelt. Vi er allergiske mot alt som smaker av business og statusjag. Vi elsker oppriktighet, instinkt og mot.

Rapsode er en plattform for store ideer, morsomme skråblikk og eksperimentelle uttrykk, formidlet på en engasjerende måte som aldri går på bekostning av kvalitet eller dybde. Vi er et springbrett for nye stemmer og en kulturell berikelse i vårt publikums hverdag.

Sitter du inne med et bidrag (være seg korttekst, dikt, monolog, lydklipp, video eller lignende), hører vi gjerne fra deg! Bli med å skape og dele med Rapsode.

Ønsker du informasjon om våre lukkede eventer? Send mail til johannakleive@gmail.com.

Johanna Holt Kleive, grunnlegger og daglig leder
johannakleive@gmail.com

Hedda Elizabeth Gray Lægreid, grunnlegger og redaktør
heddagrayl@gmail.com


Eivind August Westad Stuen, ansvarlig redaktør
eivind.august@hotmail.com
Kathinka Wang, humoransvarlig
kathinhw@gmail.com
Dag August Schmedling Dramer, redaksjonsmedlem og huspoet
dagstra@gmail.com
Marius Larsen, event og PR
marius3@online.no
Øyvind Johannes Krogvig Hamre, grunnlegger og bidragsyter
oyvindjhamre@gmail.com

Eli Steinar Tenga, konseptutvikler og skrivekurs-ansvarlig
elisteinar.tenga@gmail.com
Amalie Bølstad Karevold, kreativ direktør
emailamalie00@gmail.com