Rapsodes lyttetips: Sommerflørt

Det har ikke skjedd, det skjer. Bort med kom mai du skjønne milde og inn med kalenderens varmeste kvarter, sommeren.

Stemningen fra sent på våren består, man er litt nede, det er jo ikke helt syden stemning heller. Men innstillingen forblir lik: nå skal vi ha det gøy. Lite er bedre på å starte en gøyal affære av en dag enn å starte dager med brasilianske rytmer fra øverste hyller. God morgen:

Morning – Azymuth

Apropos affærer…Hva er solstek, strand, fryd og gammen uten en liten (les: stor) dose lidenskap? Det trengs vel det å? Illegitime og legitime likeså (!).

Ikke mye fører sammen naturen og mennesket denne delen av året, som vårt forsøk på å hylle naturens ville afrodisiakum: sommeren og dens sommerflørter.

Feromonene for løfte og spre seg som pollen og mang en figurativ blomst og bie finner hi i kjærlighetens oase av fred. Jordens egne elskovseliksir:

Dub It – The Upsetters

Men elskov eller ikke. Sol eller ei. Det viktigste av alt, selv om alt går galt er å la smile glippe litt på leppene. Det er tross alt sommartidar:

Joy – Kadhja Bonet

Vi i Rapsode tar sommerferie, koker opp varierte godsaker til høsten. Som alltid, til da, hang loose og all og lykke i hetens kokning!