Rapsode pres.: Poirot avec techno

Er du nesten klar for påske, men føler for en siste utblåsning før du spenner på deg nedstøvede ski og rømmer fra hverdagen? Har du tenkt å feire bypåske, men har lyst på en utblåsning allikevel fordi fuck it, dette er forstyrrende tider og du vil bare glemme?

Kom på Rapsodes fest Poirot avec techno da vel!


Event: https://www.facebook.com/events/663107094925671


Jadda! Som det heter i eventet (så slipper jeg å bruke ferieinnspurten til å gjenta det med andre ord, jeg er sliten, bro):

«Rapsode inviterer til dundrende helgekos dyppet i påskeegg og rullet i smuler av Poirot. Leter du etter en påskefest som samler mennesker om musikk, kunst, god drikke og enda bedre samtaler, ja da har du fulgt riktige kurvbærende kanin inn hit.

Og hva blir en påskefest uten jakt på livets og gjenfødelsens symbol; egget. Det ryktes at det er svært smakfulle godsaker som gjemmer seg i barens mørkeste hjørner.»

Så, ja. Henging, påskeeggjakt i ByMads røykfylte lokaler, og fresh musikk kuratert av The Mythical Entity Stoned Ape Audio. Techno som skaper «et lydlandskap som gjennom tid begeistrer i dens altoppslukende toleranse og inklusivitet». Det liker vi. Det liker vi svært godt.

Garantert god stemning, enten du vil slaye på dansegulvet, henge i baren eller sitte i et hjørne og mumle for deg selv!

Vi ses der! Og det er sjukt gratis å komme inn, 20 år…