Alec Baldwin skyter nytt vådeskudd – dreper hunden fra Marley & Me

Det var natt til 24. mars norsk tid at stjerneskuespiller, Hollywoodveteran og fittetjuv Alec Baldwin tok seg en pause under innspillingen av den nye Twilight-spin offen Blue Moon. Baldwin spiller en aldrende Jacob Black som har trukket seg tilbake til ulvereservatet og lever rolige dager med barnebruden Renesmee. 

På settet i de dype skogene utenfor Forks, Washington, gikk ting nok en gang galt for en trigger-happy Baldwin. Under en av lunsjpausene skulle skuespilleren teste pil og bue-settet som ble gitt til sminkørens sønn i åtteårsgave. Lite visste Baldwin at åtteåringen er en svært habil bueskytter, og at gaven på ingen måte var en leke. 

Med sneipen i munnen siktet Baldwin den tilsynelatende harmløse pilen (red.anm pilen var tydelig sylskarp, men mannen er 63 år og ser slørete uten briller) inn i skogholtet på det han trodde var en lang stubbe. 

“Stubben” viste seg å være veteranskuespilleren Mr. Bubbles, bedre kjent som hunden Marley fra den stjernespekkede komedien Marley & Me fra 2008. Mr. Bubbles hadde nylig gått av med pensjon, men den elskede Golden Retrieveren takket likevel ja til en siste rolle som ulv i Blue Moon

Som han selv sa til Vulture i 2021: “Jeg har alltid hatt stor respekt for arbeidet Taylor Lautner la ned i rollen som Jacob Black, og var alltid Team Jacob. Å lande en sånn rolle i min alder er nesten for godt til å være sant.” Lite visste Mr. Bubbles hvordan det hele ville ende.

En forvirret Baldwin ble sett løpende inn i skogholtet og forsvant kort tid etter at Mr. Bubbles ble erklært død på stedet, med pilen stikkende ut av den ene lungen. Vi har forsøkt å komme i kontakt med Baldwins pressekontakt for å kommentere det dramatiske dødsfallet, men uten hell. 

På Twitter lar derimot kommentarene og kondolansene ikke vente på seg. Medskuespiller fra Marley & Me, Owen Wilson, skrev dette kort tid etter at nyheten ble kjent: 

“Mr. Bubbles was a remarkable actor, a long time friend and one hell of a dog. I hope Heaven is full of yummy dog treats, because that’s where you’re going, old pal. Rest in power. Woof woof.”

Saken oppdateres fortløpende.