Idéloftet

Hei, og velkommen til idéloftet! Det er her alle ideer skapes, og de er ofte unike! Ikke glem at: ideer springer alltid ut av noe, og fører til noe annet! Har du en idé? Send den inn da vel! Dagens ideer:

Ideer til sykt morsom (og melankolsk) TV-serie om kvinner i truser. OBS! Ideene kan stjeles, bare si ifra først, så kan vi ta en bransjekaffe på det, drodle litt.

Idé 1:

En ung kvinne (28) tripper bortover gulvet i bare trusa og en sånn kul, avslappet singlet. Hun har ikke noe under. Ikke en «brystholder», hvis det gir mening. Skjønner? Hun er søt, veldig søt, nesten litt for søt, men også kul, sånn flammende kul, det brenner i henne, og hun går i truse, også sier hun:

– Ikke ring meg, jeg kommer ikke til å ta den.

Red anm.: Hva slags truse, egentlig? Er det en litt sånn slapp en? Litt småshabby, på en måte? Litt sånn… kunne hatt et lite hull her og der, men det er favoritten? Den er godt brukt? Om det gir mening? En litt sånn kul, men også sexy for de som liker sånn. Litt slapp, men også sexy, da. Ikke sant?

Ja, litt sånn truse. Også sier hun det, da, det med at:

– Ikke ring meg, jeg kommer ikke til å ta den.

Men så mener hun det, sånn helt på ekte.
I dag kommer jeg ikke til å ta den, tenker hun.
Jeg tar ikke kontakt i dag, jeg tar ikke i mot kontakt i dag.
Ring meg, og jeg kommer ikke til å ta den.
Jeg svarer ikke i dag,
for jeg får ikke kontakt med meg selv.

Også går hun i truse, bare truse.

Idé 2:

Hun sykler nedover gata som er malt i rødt av solen.
En sprøstekt omelett.
Hun sykler altså nedover gata, på sykkelen, hun har oljet den og det hele.
Hun sykler i truse. (Denne er stram, litt for liten nesten).

Sykkelen har stått ute hele vinteren, nå tar hun styringen igjen.
I dag føler hun seg ikke uovervinnelig. Ikke i dag.
Men hun har på seg truse!

Hun sykler, og forsvinner.
Blir borte.

Og mamma spraker i telefonen.
Ensom? Ensom, sier hun.
«Du ensom? Du er ikke ensom.»

Hun har tross alt en truse.

Takk for oss her på Idéloftet! Det er helt sprøtt her, og det synes vi er skikkelig tøft!

Likte du ideene om truser? Vil du bli en del av idéloft-gjengen? Ta kontakt på: 93 80 33 04 (hvis du er sprø nok!), for en nærmere prat om ideer og myldring rundt dem!