Fungerer tastaturet?

Jeg skriver denne setningen for sjekke om tastaturet jeg bruker fungerer. Hittil virker det sånn; det går ikke noe tregere å skrive en setning med dette tastaturet enn andre. Jeg er likevel ikke overbevist enda. Den virkelige testen for et tastatur er ikke én enkelt setning. Nei, sannheten om hvordan tastaturet faktisk fungerer kommer først etter at jeg har kommet relativt langt ut i en tekst, altså når jeg begynner å bli sliten, og ikke treffer tastene like godt som tidligere.

Noen av de som baksnakker meg sier at jeg legger for mye i kvaliteten på tastaturet. De påstår at det er personen som sitter foran tastaturet, og ikke tastaturet i seg selv, som avgjør om en tekst blir til eller ikke. For noe tull. Hvis tastaturet ikke holder god nok kvalitet vil man bli distrahert underveis i skrivingen, noe som åpenbart vil være ødeleggende. Jeg greier bare å skrive noe hvis setningene kommer raskt etter hverandre; det vil aldri være tid til å stoppe opp underveis. Ta denne teksten som eksempel. Hvis jeg måtte bruke mer enn et par minutter på den, hadde den aldri blitt til.