Vi tar ferie – send oss bidrag!

Da tar vi i Rapsode en velfortjent ferie etter nok et litt annerledes år. Glassene fylles med vin, stillingen endres til horisontal, og tankene går tilbake til alle de nydelige tekstene dere har sendt oss. Nytelsens tid er her!

Men når alt er stille betyr det at ting skjer. 3. januar er vi tilbake, og da trenger vi tekst for å fylle siden hver dag i det som forhåpentligvis blir et år fylt av glede. Kanskje romjulstiden er tidspunktet hvor du skal ta en ny titt på det essayet du aldri ble helt ferdig med, pusse litt på det diktet du gjemte vekk da romkameraten kom stormende inn på rommet ditt, endelig knote ned tankene om det måltidet som du fremdeles kan kjenne på tungen når du lukker øynene?

Send oss hva som helst, og redaktørteamet er på saken! Bidrag sendes til tekst@rapsode.no – når som helst på døgnet, uansett vær og følelsesmessige forhold.

Fra alle oss til alle dere: fortsatt god jul, og godt nytt år!

Foto: Андрей Белов