Rapsodes julekalender: luke 24

“… også diktekunsten er en liten flik av den himmelske herlighet som har forvillet seg ned på jorden.” Jostein Gaarders Julemysteriet er alltid en slager både i advent -og romjulstid. Bare et lite juletips 😉

Å dele ord, setninger, dikt og tekster er en sann glede. Dette er tankene og følelsene klort ned på papir eller pixler, forevighet, analysert og verdsatt… Men dette bryr vi oss ikke stort om nå. For nå er det nemlig julaften! Vi klarte det!

Kanskje du har hatt ribba i Sous-Viden siden Kvelden før Kvelden starta og tenker nå “faen kjøttet er blitt til suppe”. Eller kanskje det er like før du skal stikke halve armen inn i ræva på kalkunen og smøre den med fett og godsaker. Mulig det “lukter granbar og grandis” i stua, og det har din fulle oppmerksomhet. En kan heller ikke se bort i fra at pinnekjøttet pinadø er oversalta, pinneløst og mandelpotetene blir overkokt bare du ser på dem. Men uansett hvordan denne jula utfolder seg i de 1000 hjem, så husk at tekster og fortellinger de kan ikke brennes eller få seig svor, de gir deg ikke skrumplever eller drikker seg for full før kaffen er servert. Så vi håper dere fortsetter å lese Rapsode i neste år og sender oss tekster. Og husk! Les bøker, drikk god vin og ha masse sex. God jul og godt nyttår til alle! <3

Og ro ned på den innpåslitenheten, ingen som får LYST til å pule deg, herr Omi K. Ron.

Redaksjonen:

Kathinka Wang
Dag Dramer
Hedda Lægreid
Eli Tenga
Johanna Kleive
Eivind August
Amalie Karevold
Marius Larsen