Rapsodes julekalender: luke 17

Jeg vet ikke med dere, men jeg erindrer ikke med stor nøyaktighet alt som ble sagt etter en fuktig kveld på byen; skrøner og vittigheter jeg lo så ubehersket av eller vendinger så gode at de fortjener forevigelse, er, i den sløve morgenstunden, ofte ugjenkallelig fra hukommelsens ølsylta avgrunn. Dette ønsket om å beholde alle minnene, alle samtalene og vitsene, ledet meg til å føre en liten journal. En sitatdagbok på sett og vis, for å unngå vittighetenes forvitring. I denne kalenderluken får vi små innblikk (tilbakeblikk) i muntre kvelder, med god drikke og enda bedre samtaler. 

Gullkorn: 

Kan man ha et meningsfullt spill med frisbee på mars?

I alminnelighetens navn! Jeg er kronisk trikromatisk med noe kaldt å varme meg på. Slutt med gråtonene dine, jeg drikker ikke for dunkle nyanser.

*kompis lei av tindersamtaler* 
1: Jeg er så lei av jenter som prøver å tvinge meg til å ligge med dem.
2: Jeg kjenner meg ikke igjen, jeg hadde en bra oppvekst. 

Jeg jobbet i den beste strippeklubben i Polen som barsjef. Så ikke fortell meg at jeg giftet meg for raskt! 

Denne drinken er et skallebankran. 

Start å spar på slike sitater selv! Kanskje du kan skape din egen sitatkalender neste advent?