Et smakebit på Stath Lets Flats

På denne kalde tirsdagen skal dere få et varmt tips av oss! 

Det er en britisk sitcom skapt av Jamie Demetriou (fra Fleabag, han med munnen vet dere), en uslepen diamant på den britiske humorhimmelen. I Stath Lets Flats møter vi Demetriou og søsteren Natasia (fra What We Do in the Shadows-serien) i hovedrollene som den helt ute søskenduoen i familiens utleiefirma, Michael & Eagle. 

Sammen med et lite cast av skrullete folk følger vi det dagligdagse livet til en haug med elendige utleieagenter i London, og resultatet er hysterisk. Ja, vi sa det, HYSTERISK. Briter kan klein humor og denne serien er intet unntak. Men det beste er ikke de rare situasjonene som utspiller seg, men heller alt som blir sagt underveis. Alle småreplikkene, de halvdårlige vitsene og comebacks mellom karakterene er det som gjør Stath Lets Flats til en god sitcom. 

Som en liten smakebit på hva du kan forvente deg har vi samlet noen av de bedre sitatene, tatt fullstendig ut av kontekst: 

«It’s your lucky day to learn from a gentleman geezer like Al. He is a bourgeois champion. Don’t break my nerves. Drive with him, miss Daisy» 

«Who doesn’t want to live with a young… grey priest?»

«Ride the Titanic all the way to Ayia Napa»

«It’s polite to fancy someone if you have sex with them» 

«Oh my God, he landed on his eyes»

«It’s not drenched in water, it’s drenched in family and quite serious men»

«If you keep saying respectful stuff like that to me man, I’m going to smile. You know what I mean?»

«Hello Ali, are you a kid? He knows himself.»

«The door was left open to our barber shop, so someone put all our hair back in here… and that is a WILD sentence for a letting agent to say, so I’m going»

Ja – hva sier dere? Hadde sikkert vært enda artigere i riktig kontekst? Bare én måte å finne ut av det på! Hold høstdepresjonen på avstand med litt god, klein humor og la oss ta en prat når dere er gjennom sesong 3.