Strange xibilitries fra Såpebobletåken

Poesi-slikkende xibilitries 

født en tidlig zen-dommedag 

fra dansetrinnene 

til en spinerome-preget

blomster-urie in a galaxy

far og mor away.

ADVARSEL! Herværende poesiskrift er uten sammenligning den råeste, mest rocka og utflippa diktboken som noen gang har blitt utgitt på denne planeten, med det mest eksplosive innholdet opplevd av mennesker noensinne!

Når blikket fokuserer på de magiske ordene eksploderer bokstavene i vilden sky og lyder som en kakofoni av stemmer i hodet på leseren….så hvis du hører strange og fremmedartede voices i hodet ditt under lesningen trenger du overhodet ikke bekymre deg for din psykiske helse, det skyldes slett ikke at du har glemt å ta pillene dine eller har skulka den siste timen hos psykiateren. 

Denne legendariske og ufattelig top-lovely, spektakulære og fantastiske poesi- og novelettesamlingen handler om en nærmest uendelig rekke av sensasjonelle og burleske, aparte, tankevekkende, ravgale, opphissende og medrivende, underholdende og dypsindige, gruoppvekkende og hårreisende, generøse, uansvarlige og vidunderlige, bisarre, spinnville og surrealistiske påfunn og krumspring som hovedpersonen finner på i sin ferd gjennom hans blomstrende interessante, malerisk uovertrufne, sjarmerende barnslige, lattervekkende og hilarious morsomme og forunderlige frike- og eventyrlig…og diktsamlingen bør derfor kun leses i små doser….med mindre du ønsker en enveisbillett inn i det hinsidige, da du ellers risikerer at hjernen din sprenges i xillioner av fillebiter! Den forrige konsulenten forlaget satte på boken ble så revet med av lesningen at han daget etterpå ble funnet sønderrevet og stein dau i uhelbredelig livløs og kronisk omkommet tilstand etter at kraniet med hele dets innhold hadde fløyet i lufta og den blodige hjernemassen lå klistret i mange millioner giga-bites oppetter taket og veggene!

Ikke engang den berømte Snåsamannen maktet å heale liv i den stakkars konsulenten igjen etterpå… så take it easy med lesningen please! En side eller to i slengen holder i massevis, mere enn det frarådes på det aller sterkeste!

Nyskjerrig på mer? Se etter en liten og fargesterk bok i favnen på en dansende mann i bunnen av Karl Johan!