Kom som du er – uten klær!

Dette er et gledelig gjensyn med redaktør Kathinkas sammendrag av Naked Attraction Norge, til ære for at realityhøsten endelig er tilbake!

«Å date i 2021 er som å kjempe seg gjennom en jungel av fake online-profiler, uærlige samtaler og retusjerte bilder», sier en ivrig Tuva Fellman i åpningen av hver episode av det som er Norges nyeste stjerne på realityhimmelen. 

Og don’t we know it! Tinder anno 2021 er ikke det samme som i hookeappens spede begynnelse, og etter ett år med lockdown på toppen er vi nok mange som tørster etter nakne kropper, hudfoller og genitalia.

Heldigvis har Discovery svaret: Naked Attraction Norge er ute med 6 hete episoder om ekte kropp og reversert dating – endelig. Men er det én ting som er klammere enn de nervøse halvstivertene til deltagerne, så er det alle de fantastiske sitatene de lirer av seg. Jeg har derfor samlet et knippe av de deiligste sitatene serien har å by på: 

«Jeg tror jeg kommer til å se på kroppene deres om de er fuckboys eller ikke.» (Jente 20)

«Hvilket ord bruker du? Tissene? Det ække kjøttfløyta du sier, liksom? Nei, okay. Det var litt deilig kjente jeg, hadde ikke orka å si kjøttfløyta hele tiden.» (Tøyse-Tuva)

«Det ække pikk du legger merke til først, det er tatoveringene du ser på liksom? Løgn!» (Tulle-Tuva) 

«Vi skal ut og gå. Vandre i nakenskogen!» (Tuva igjen) 

«Jeg ække den som er på soverommet og bare få se på slufsa di. Det ække meg. Det føler jeg ikke blir sexy. Det føler jeg blir mer usexy.» (Gutt 22)

«Pen hud! Skikkelig sånn kosehud. Får lyst til å puse på den liksom.» (Gutt 25) 

«Asså, kurver er det jo så mye gøy… og pent med. Litt mer å wrestle med.» (Gutt 25)

«Jeg anser meg selv som en spirituell person. Jeg er veldig filosoferende. Jeg ser veldig mye opp på himmelen når jeg filosoferer. Hvordan kraft månen egentlig har til jorda og oss menneskene som lever her. Når det er fullmåne så pleier jeg og noen venninner å dra og bade. Det er en måte for oss å takke for alt vi har.. og alt vi skal få. Vi kaller oss litt for sånn hekser egentlig. Hehe» (Kvinne 30) 

«Kameratene har et klengenavn på meg, og det er påsan. På grunn av at jeg har litt røslige baller.» (Mann 38)

«Det var befriende å være med. Det kuleste var å vise kølla…På norsk TV.» (Gutt 27)

Og la oss ikke glemme denne ikoniske samtalen fra en av de mer vellykkede datene (spoiler: Noen av datene er ikke en god match): 

Jente: «Vi kosa oss.»

Gutt: «Jah.»

Jente: «Vi chilla bare på hotellrommet, drakk litt Breezer, spiste pizza… og så lagde vi litt barn og ble enige om hvilken visning vi skal på i morra.» 

Gutt: «Jah. Heh. Ting går fort. Det eskalerte fryktelig. Men det var kos da! Så vi koste oss i hele går. Det var nydelig.» 

Jente: «Jeg var mest imponert over pikken din.» 

Gutt: «Pffft. Hahahah. Jeg tar den! Hva var det jeg sa, hun er dritmorsom?»

Jente: «Neida. Vi hadde en veldig hyggelig date. Koselig. Vi sov i lag og sånn. Så ja. Koselig.»

Gutt: «Ja, det var kos. Ten out of ten.» 

*De kysser*

Gutt: «There you go.»