Kåthet og korona

Her om dagen åpnet jeg oppvaskmaskinen da den allerede var i gang og ropte “åh, unnskyld!”. Skamfull betraktet jeg innsiden med stor iver og entusiasme. Her var tett damp og dryppende våte vegger, fuktige gafler, kniver og store tallerkener. Det ene lå oppå det andre – en lang, skarp sabel mellom sprikende tinder. Maskinen var blitt avbrutt, og nå stirra den på meg, dryppende, gurglende.

Jeg følte meg utenfor og kåt. 

Jeg lukket igjen døra til oppvaskmaskinen, gikk inn på badet, løsna dusjhodet og fantaserte om all den heftige gruppesexen kjøkkenredskapene mine hadde uten meg, i det jeg spylte løs. 

Det finnes ingenting som ikke minner meg om sex for tiden. Ingenting som ikke er sexy. Selv en tannbørste kan pirre meg med sin frodige busk. Jeg skulle ikke sett hele sesong 1 av Bridgerton på én og samme kveld.

Før korona fantaserte jeg som regel om én mann av gangen, men ikke nå lenger. Jeg blir stadig mer grådig. Nå består sexfantasiene mine for det meste av gruppesex. Min seneste fantasi er en haug med nakne mennesker, der jeg befinner meg i midten. Vi er som publikummet på en nudistfestival som venter på kveldens headliner: Sondre Nudestad. 

Hva gjør man så når en kvinne stopper oppvaskmaskinen før den har gjort seg ferdig, og hennes første tanke er at hun har avbrutt en stor orgiefest? Når en hund jokker for mye på sofaputene, klipper vi av kjøteren ballene. Jeg googlet sterilisering for kvinner. Det koster litt over 6000 kroner å sterilisere seg, og det er ikke reversibelt. For menn koster det litt over 1000 kroner og denne operasjonen er reversibel. Hvorfor er det så mye dyrere for kvinner enn for menn? Åpenbart fordi kvinnelig sterilisering blir ansett som noe luksuriøst. Det er prestisje og status i denne typen sterilisering. Mannlig sterilisering er H&M, kvinnelig sterilisering er Chanel. Kvinners beste venn er tross alt diamanter. Tilfeldig? Neppe. Vi er kjønnet som spiser minst Grandiosa.

Hvis du velger å sterilisere deg som kvinne, fortsetter du forresten å menstruere. Javel, skal jeg fortsette å være støl hvis jeg slutter å trene? Når de først skal stenge ned bedriften, befinner tross alt kirurgen seg i nabolaget. Kan du ikke bare pirke ut mensen min også mens du først er der nede? Avslutte abonnementet? Vær så snill? Livmoren min forblir i tilbudskurven en stund til. 

Jeg savner å flørte på en trang bar. Dulte borti albuer og skuldre. At noen går forbi bordet mitt og skvulper ølen sin på t-skjorta mi og får meg til å tenke “hvorfor ble jeg ikke hjemme?”. Jeg savner å sitte på et bord der guttene holder en referanserunkering. Et ritual hvor målet er å bedømme hvor høy kvalitet det er på et menneske ut i fra hvor god smak hen har på popkultur. Kveldens tema: humorserier. Nathan for you vil bli nevnt og alle vil være enige om at det er genialt. En god referanse å dra for å umiddelbart komme inn i varmen. En fyr vil nevne Fleabag og søke blikket til en kvinne i gruppa for anerkjennelse for at han valgte en serie med kvinnelig hovedrolle. Louis C.K blir nevnt av han ene modige som tør å si det som det er og de andre må skammelig innrømme at de savner Louis. Jeg sier høyt at jeg synes Friends er den beste humorserien noensinne laget og observerer reaksjonen deres. Avsky. De ser på meg som om jeg nettopp har fortalt dem at jeg onanerer til oppvaskmaskinporno.

Det savner jeg. 

Frem til runkeringene atter en gang kan oppleves og lides gjennom, får jeg finne ut hvordan å infiltrere oppvaskmaskinens sexfester uten at den stopper opp, og kanskje avlagt den buskete tannbørsten et besøk?