Skogbrann i Oslos musikkscene

Nå er det over et år siden jeg fikk en fernet for mye og spøy på Last Trains trange dass. Skulle sårt ønske jeg nøt det mer. Et år siden vi sto som sild i tønne i kjelleren på Revolver, et år siden jeg tenkte å dra på den konserten på parkteateret med det bandet jeg egentlig liker ganske godt, men droppa det fordi jeg var blakk.

Vi tok det for gitt, hvert fall gjorde jeg det. 

Flere steder vi er glad i står i fare for å dø, og det er fælt. Men noen ganger må det en skogbrann til for at nye planter kan få gro.

Når vi snart skal sakte åpne opp igjen, er det viktig at vi som elsker det vi driver med tar opp spaden og hjelper de som står igjen, ny vegetasjon og gammelskog, før ugress som Askeladden & Co, Thon, eller Heidis Beer Bar tar over hele skogen. 

Vi er ikke verdens største by, faen, ikke engang skandinavias top 3! Men la oss gjøre det beste ut av det, fordi vi kan! Det finnes endeløst med talent i byen, men det mangler nysgjerrighet. Vi må bli flinkere på å backe hverandre opp og skape et sterkere miljø. Samme om du spiller americana, shoegaze eller crust punk. 

Lag den fanzinen, start det bandet, lag et label, støtt opp vennene dine; det har aldri vært viktigere å få det gjort, før skogen vår ligger i aske.